Feminin æstetik

Feminin æstetik - Junge

Efterår vinter 2019 kollektionen præsenterer en elegant balance mellem feminin æstetik og minimalisme. Kollektionen viser en ubesværet følelse af luksus og underspillet skønhed. En moderne, feminin og sofistikeret tilgang. Stilen er enkel og harmonisk med omhyggeligt udvalgte detaljer, der komplimenterer hver style.

Et musthave til efteråret er den stilfulde og minimalistiske funktionelle jakke, med svejsede lynlåse – der findes i flere versioner – alle vandafvisende, nogle vandtætte, men alle i et trendy design, med hver deres egne detaljer.

En anden Key item er den tidløse skræddersyede jakke, der fås i forskellige versioner. Den feminine og stilfulde, dobbeltradede jakke med tern, i houndstooth mønstret jacquard eller i tweed. Den klassiske uld blazer, jakken med A-silhouet og stående krave eller den klassiske uldfrakke med pels. Bare vælg din favorit.

Tern og camouflage ses stadig meget i modebilledet. Kollektionen viser mange ternede jakker, herunder printede tern på flere afslappede styles og en vatteret camouflage jacquard jakke. Velourjakken er også stadig trendy. Denne sæson kommer velourjakken i to versioner: en kort vatteret Smiling Duck jakke og en lang dunjakke med pels.

Kollektionen viser stilfulde og eksklusive jakker med indfarvet faux fur detaljer og en faux fur jakke med dyreprint. Flere af dunjakkerne fås også med faux fur ligesom nogle uldjakker og uldfrakker også fås med faux fur.

Farvepaletten er præget af dybe og varme farver. Paletten viser en række smukke, moderne farver som støvet blå, rusten orange, kobber og sennep gul. Farvespektret fuldendes med off white, lysegrå, marineblå, mørk flaskegrøn og vinrød.

Junges kollektion viser en række feminine silhouetter, udsøgte materialer af høj kvalitet og mange flotte farver til efteråret.

Velkommen til Junge Autumn Winter 2019 kollektionen.

Reading next

Funktionelt overtøj - Junge
Europæisk uld - Junge

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.