Sådan passer du bedst på din dunjakke fra Junge

Sådan passer du bedst på din dunjakke fra Junge

En dunjakke fra Junge er ikke kun en stilfuld og varm beklædningsgenstand, men også en investering. For at sikre, at din dunjakke bevarer sin isolationsevne og ikke klumper efter vask, er det vigtigt at give den ordentlig pleje og vedligeholdelse.

Derfor vil vi her guide dig gennem de bedste metoder til at vaske og vedligeholde din dunjakke, så den forbliver i topform i årevis.

Vask din dunjakke korrekt

Når det kommer til at vaske en dunjakke, er det vigtigt at bruge et mildt vaskemiddel beregnet til sarte tekstiler. Undgå skyllemidler, da de kan efterlade rester på dunene og nedsætte deres isoleringsevne.

  • Brug en mild vaskemiddel og undgå skyllemiddel

Følg altid producentens anvisninger vedrørende den anbefalede vaskecyklus og temperatur. Generelt set bør du vælge en skånsom cyklus med koldt vand for at undgå at beskadige dunene.

  • Vælg den rigtige vaskecyklus og temperatur

Efter vasken er det afgørende at tørre din dunjakke korrekt. Brug en tørretumbler med lav varme og tørrebolde (alternativt tennisbolde) for at gendanne dunenes fyldighed og forhindre at dunene klumper sammen. Hold øje med jakken under tørring og stop, når den er tør for at undgå overophedning.

  • Tør din dunjakke forsigtigt

Opbevar din dunjakke korrekt

Når du ikke bruger din dunjakke, bør du opbevare den i en åndbar opbevaringspose. Undgå plastikposer, da de kan forhindre luftcirkulation og medføre fugtophobning.

  • Brug en åndbar opbevaringspose

Underoverskrift: Undgå komprimering
Brødtekst: For at undgå permanent at dunene klumper sammen, skal du undgå at komprimere din dunjakke for hårdt under opbevaring. Hæng den i stedet op eller fold den let for at bevare dunenes struktur og fyldighed.

Sådan fjerner du pletter og lugt fra din dunjakke

Hvis din dunjakke får en plet, bør du hurtigt reagere ved at bruge en mild sæbeopløsning og forsigtigt rense pletten med en blød klud eller svamp. Undgå at gnide hårdt, da det kan beskadige dunene.

For at fjerne lugt fra din dunjakke kan du hænge den udenfor i frisk luft i nogle timer eller bruge en lukket beholder med kaffebønner eller natron, som kan absorbere lugten.

Med den rette pleje vil din dunjakke for Junge holde i mange år

Vores dunjakker er lavet i den bedste kvalitet, men det betyder også, at de kræver den rette pleje for at kunne bevare det høje niveau. Omvendt er det forholdsvis nemt at holde sin Junge dunjakke i sin bedste stand. Så med denne guide vil vi hjælpe dig med at gøre det nemmere at vedligeholde din dunjakke.

Og hvis du mangler en ny dunjakke, kan du finde hele vores udvalg lige her.

Reading next

Daisy - vores ikon jakke
Vælg den Perfekte Pasform

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.