Hvad er fordelene ved funktionelt overtøj?

Funktionelt overtøj - Junge

Junge designer minimalistiske og stilfulde funktionelle jakker af høj kvalitet. De funktionelle jakker er vandtætte, har tapede sømme og svejsede lynlås. De er designet med specielle detaljer og nogle med en hætte inde i kraven.

Vandtæthed

Jakkerne har et vandsøjletryk på 3000 mm. Vandsøjletrykket angiver, hvor stort et vandtryk jakkens stof kan tåle. Det vil sige at en jakke med et vandsøjletryk på 3000 mm. kan holde til 3000 mm. vand, før vandet trænger igennem.

Åndbarhed

Jakkerne har en åndbarhed på 3000 mvp. Åndbare materialer tillader sved og fugt at transporteres væk fra kroppen og ud af stoffet. Åndbarheden bliver målt på den mængde vand som kan gennemtrænge stoffet pr. kvadratmeter over 24 timer. Det vil sige at en jakke med en åndbarhed på 3000 mvp lader 3000 gram (3 liter) vand fordampe igennem en kvadratmeter stof over en periode på 24 timer.

Tapede sømme

For at sikre, at produktet er så vandtæt som muligt, er sømmen dækket af et specielt tape. Dette tape øger produktets egenskaber og bruges i blandt andet regnbeklædning.

Svejsede lynlåse

Lynlåsene i jakkerne er svejset i jakkerne i stedet for syet i, hvilket gør dem vandtætte og derfor ideelle til vandtæt funktionstøj.

Jakkerne har et minimalistisk look med hver deres egne detaljer, og med deres stilfulde udseende kan de styles til enhver lejlighed. De er især ideelle til overgangsperioden, hvor vejret er uforudsigeligt, til en gåtur eller vandretur, men de er også meget anvendelige til hverdagsbrug. Dette gælder særligt vores forårsjakker og vinterjakker.

Læs næste

Europæisk uld - Junge

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.