Velkommen til Junge Reloved

Junge Reloved er vores unikke genbrugsunivers.

Hos Junge Reloved har du mulighed for at indsende dit brugte Junge overtøj og optjene en kredit. Eneste betingelser er at overtøjet er købt i vores webshop, det må ikke være ældre end fra 2018 og overtøjet skal være nyvasket.

Hvis dit overtøj opfylder disse krav, kan du optjene en kredit/rabatkode, som svarer til 15% af varens oprindelige pris.

Kreditten anvendes til dit næste køb af Junge overtøj i vores webshop.

Så nemt er det!

Trade-in

Udfyld formularen nedenfor med det overtøj, som du gerne vil sende tilbage. Overtøjet skal som tidligere nævnt være købt i vores webshop, og må ikke være ældre end fra 2018.

Vi sender dig en personlig rabatkode, så snart vi har modtaget pakken, og vores lager har godkendt at overtøjet overholder vores betingelser.

Pak dine varer

Pak dit nyvaskede overtøj ind og send det til os med den fragtlabel eller kode, som du får fra os. Ingen fragtomkostninger for dig!

Send retur

Aflever din pakke med fragtlabel hos din nærmeste pakkeshop, og optjen din kredit, som du kan bruge i vores webshop til køb af nye og/eller af secondhand varer.

Indsendelsesformular

Venligst udfyld den vedhæftede formular, og vi vil snarest muligt kontakte dig med et returlabel samt oplysninger om størrelsen på den kredit, du har optjent.